Alle autoverzekeraars

AEGON

7.2
AEGON Verzekeringen is een onderdeel van AEGON Bank. Het biedt producten aan op het gebied van sparen, beleggen, verzekeren, hypotheken en pensioenen.
Meer over AEGON

Centraal Beheer Achmea

8.6
Wie kent de leus: “Even Apeldoorn bellen” niet? Het is de slogan van Centraal Beheer Achmea, een verzekeraar van onder anderen autoverzekeringen, reisverzekeringen en woonverzekeringen.
Meer over Centraal Beheer Achmea

Delta Lloyd

7.1
Delta Lloyd biedt allerlei soorten verzekeringen aan: levensverzekeringen, pensioenen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en autoverzekeringen. Omdat de verzekeraar er vanuit gaat dat uw leven veelzijdig is, vindt Delta Lloyd dat haar producten dat ook moeten zijn.
Meer over Delta Lloyd

Ditzo

7.9
Ditzo is een verzekeraar voor onder andere automobilisten. Het is een verzekeraar die gelooft dat verzekeren begint bij de behoefte van de klant.
Meer over Ditzo

FBTO

9.0
FBTO is een voormalig regionale verzekeraar van onder anderen auto’s. Tegenwoordig is FBTO uitgegroeid tot een nationale verzekeraar.
Meer over FBTO

Inshared

8.1
Inshared is niet alleen verzekeraar van autoverzekeringen, maar ook van reisverzekeringen, woonverzekeringen en andere verzekeringen.
Meer over Inshared

Nationale Nederlanden

8.2
Nationale Nederlanden is één van de grootste en meest toonaangevende autoverzekeraars van Nederland. In totaal (ook met de andere verzekeringen meegeteld) heeft het bedrijf meer dan 5 miljoen particulieren en zakelijke klanten.
Meer over Nationale Nederlanden

OHRA

8.6
OHRA bestaat als verzekeringsmaatschappij al meer dan tachtig jaar. Het werd ooit opgericht als de Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren.
Meer over OHRA

Onna onna

8.1
Onna onna is al jaren dè verzekeraar voor vrouwen. Natuurlijk kunnen ook mannen zich aanmelden voor een autoverzekering, maar de verzekeraar gaat uit van het vrouwelijke principe.
Meer over Onna onna

PolisDirect

7.5
PolisDirect is al sinds 1995 specialist in particuliere verzekeringen. Daaronder valt ook de autoverzekering. Het is een onderneming van Bovemij Verzekeringsgroep. Die verzekeringsgroep is onderdeel van de branchevereniging BOVAG.
Meer over PolisDirect

Univé

7.8
Univé is één van de grootste spelers op de verzekeringsmarkt. Het is een vereniging zonder winstoogmerk.
Meer over Univé